Onze avonturen van 1 Oktober tot 17 Oktober 1999

In de rij bij het verkeersbureau om de auto in te schrijven.
En, oh ja, Stephan was hier bijna nog een keertje langs gemoeten...(zie bordje en wist-je-dat pagina)

Stephan
En jawel, de nieuwe scores zijn binnen, wie o wie gaat er aan het eind van het jaar met de meeste speeding tickets naar huis.

De nieuwe score luid als volgd, Stephan, Dave en Mic: 1:I:0.

Dave was stiekum eigenlijk al een maand lang koploper en is pas twee weken geleden geevenaard door mij. De aller aller eerste dag dat hij in de auto reed is hij betrapt op een snelheids overtreding nabij Joburg. Echter door de snelheid van de pollies en meeldienst heeft hij al die tijd deze fameuze titel kunnen ontduiken. Gelukkig voor hem was de overtreding slechts 14 km/h wat overeenkomt met R40,- eenlachertje met nederland (nog geen f 15,-), balen is dat het traffic centre een wachtrij heeft van een paar uur als je pech hebt, je kan hier niet per giro betalen. Het grote gevaar is alleen dat er nog veel meer kunnen volgen als de pollies daar op dat zelfde punt regelmatig staan, het is nl. op weg naar de universiteit, een stukje dat wij bijna dagelijks afleggen, de limit is daar 80km/h maar ik denk dat we daar altijd te hard rijden. Dus wie weet straks weekelijks een bekeuring.

Tot zover deze update, het is hier nog altijd verschikkelijk warm (haha, wat een lol) en dit weekeind gaan we weer iets spannends doen, kweet alleen nog niet helemaal wat.

Een echt Zuid-Afrikaanse braai, met een worstje van een meter ofzo:

Stephan heeft het hier wel naar zijn zin...:

Ja, als je 3/4 fles Smirnoff opdrinkt wil je wel slapen, maar dit slaat alles!

Dave is druk aan het... afstuderen:

Auto repareren

Het dashboard van de auto voor de reparatie:

Het dashboard van de auto na de reparatie (Zoek de verschillen):

Hoort dat draadje verbrand??? (zie hier boven)

Huishoudster DAVE

Waarschuwingsbordje:

Eeeh, Stephan gaat skinny-dippen en de Jeroen wil niet mee...
Maar ja, als je al wat gedronken hebt, word het verzin op een gegeven moment zetloos:

Stephan is iets kwijt...

We willen niet weten wat Stephan hier aan het doen is...

Dave
Alles is hier baie lekker, want het is vandaag 27 graden met een strakblauwe lucht.
De auto is ook weer zo'n beetje gefixed (hij blijft het nog steeds niet doen in de buurt van café's en andere plaatsen waar alcohol te krijgen is, maar daar kunnen we mee leven), dus we gaan binnenkort ook eens echt iets van het land zien!
Ook binnenkort hebben we de milleniumfeest testparty. Om er zeker van te zijn dat het milleniumfeest gladjes kan verlopen, gaan we dat eerst op 30 oktober even uitproberen!
Verder is het leven bij Jeroen en Inge natuurlijk superrelaxed, goed eten, goed drinken (hik) en genoeg ruimte (met het op vrijdagmiddag erg noodzakelijke zwembad!).

kampvuurtje bouwen

Samen gezellig dronken op de bar (Jeroen hield zijn eten binnen, Stephan niet...):

En dan heb je een emmertje nodig!!

Afgestorven hersencellen??

Auwww !!!

Randdebielen mogen de MAKRO niet in

Hoe groot moest die fles ook alweer zijn??

Dave
Het was hier vandaag 27 graden, dus dat was wel relaxed, ok...! Dit weekend hebben we weer even BOOZ ingeslagen bij de MAKRO, hoewel we de 15 liter champagnefles, tot grote teleurstelling van Stephan, toch maar hebben laten staan (Daar komt nog een foto van!).

Ook hebben we ons van het weekend voor het eerst in het grote, donkere en "wilde" Afrika begeven! We zijn naar een Lion Park geweest. Eerst wilden we naar het Rhino Park, maar dat konden we niet vinden (begint al goed...), dus toen hebben we ons maar tussen de leeuwen "gewaagd". Nou, die beesten deden nog niets toen we op 5 cm voorbij reden terwijl we met onze camera en bovenlijf uit het raam van de auto hingen, dus dat "wilde" viel ook wel mee. (Nog een andere hint dat ze niet echt wild waren, was dat het stuk paardevoet waarop een van de leeuwen druk aan het kluiven was, beslagen was met een hoerijzer, nu vraag ik je...).

Nou verder hebben Dave en Stephan de over-all kots-stand op 1-1-1 gebracht (Michel had in het vliegtuig al een zakje gevuld...). Wij weten nu ook dat het niet verstandig is om eerst heel de dag weinig tot niets te eten en dan (te)veel alcohol en vlees van de braai te consumeren...

Hoe drink je een biertje met 130 km/h in een bakkie ??

Het lionpark

Zoek de verschillen

Ga terug naar het begin van de pagina

Echt waar!
Copyright © 17 October 1999 by The Benoni boys.
Best viewed in Internet Exploder 3 or higher.